doffe pijn aan bovenlip

Author:
imtay
Posted:
zo, 01/04/2009 - 20:45
Hej iedereen.

Ik heb de laatste dagen wat last van mijn tandvlees. Niet dat het echt een stekende pijn is ofzo, verre van, eerder een doffe pijn ter hoogte van mijn bovenlip. Een paar maanden geleden had ik daar ook wat last van, en dacht ik dat dat kwam doordat ik verkouden was. De pijn is dan weer verdwenen, en dus de laatste dagen terug gekomen. Ik ben nu niet verkouden dus ben ik beginnen googlen, naar wat de oorzaak kon zijn.

Ik heb ondertussen ontdekt dat ik sterk teruggetrokken tandvlees heb (waarschijnlijk een restant van mijn jongere jeugd, waarin ik wel eens vaker durfde vergeten mijn tanden te poetsen), en dus vrees ik voor paronditis. Maar mijn tandvlees bloedt niet wanneer ik het poets (wat ik overigens de laatste 2 jaar veelvuldig doe) en de pijn is er ook niet altijd. Heeft iemand een idee of ik te maken heb met paronditis of toch wat anders. Ik zit momenteel in de examenperiode, dus ik heb momenteel geen tijd om naar de tandarts te gaan. Maar ik ben er helemaal niet gerust op dus...

Vriendelijk groeten,
Tim
imtay

Goh, ik kan misschien volgende week wel een gaatje vinden. Maar nu je Bruxisme liet vallen... De vorige keer dat ik naar de tandarts geweest ben liet hij iets vallen dat ik precies nogal knars met mijn tanden, waarschijnlijk 's nachts. En de klachten die daarmee overeen komen kloppen wel. In ieder geval, zodra ik kan ga ik langsgaan bij de tandarts.
Is er iets wat ik in de tussentijd zou kunnen doen? (Voor zover je iets kan aanraden zonder een echte diagnose natuurlijk).
zo, 01/04/2009 - 23:52 Permalink