Candida Tong?

Author:
t0rghan
Posted:
za, 07/18/2015 - 05:31
Hallo mensen,



Ik heb nu al een jaar of misschien zelfs langer een witte vlek achteraan me tong.
Volgens me moeder was het niet ernstigs en ook op het internet kwam ik niks geks tegen, dus liet ik het er bij en dacht dat het wel over zou gaan.
Nu een jaar later zie ik de witte vlek toch groter worden en ging het toch eens opzoeken met wat betere uitleg.
Ik kwam bij candidas terecht want dit leek er heel veel op als ik mijn tong vergelijk met andere foto's met die ziekte, ik ben natuurlijk helemaal in stress en spanning want al die symptomen en gevolgen kloppen precies hoe ik me voel, al moet ik zeggen dat de symptomen best vaak voor komen bij ook andere ziektes.
Nu ben ik langs de dokter geweest maar die gaf zoals gewoonlijk een redelijk simpel antwoord en nam zelf niet eens de moeite om er goed naar te kijken
toch vraag ik me af, is dit echt candidas? (foto) [attachment=1]11.png[/attachment] [attachment=0]22.png[/attachment] ik maak me echt ernstige zorgen, ik loop soms uren lang internet af te gaan en word er zo doodongelukkig van.
Heb er behoorlijk moeite mee om het met rust te laten, maar dan lees je weer wat en zoek je nog langer door.
Kan iemand mij helpen alsjeblieft ?

Enorm bedankt!

het spijt me als dit op de verkeerde plek en/of forum is, ik weet nergens waar ik terecht kan, mijn excuses.
Attach
Romy32

Stop met zoeken op internet, je maakt jezelf gek.
Als je dokter niet gealarmeerd was, zal het vast niets ernstigs zijn.
Toch ben je duidelijk niet gerustgesteld, dus bel maandag de dokter nog een keer, en vertel dat je je toch nog zorgen maakt.
za, 07/18/2015 - 21:19 Permalink
FennaJansen

Ik heb hier niet iets onderbouwds op te zeggen, behalve dat ik weet dat candida een schimmel iets is wat niet ernstig is, dus je hoeft je sowieso niet heel erg zorgen te maken hoor! En als de dokter het heeft gezien, al helemaal niet!
di, 07/28/2015 - 21:29 Permalink