Bultje boven hoektand

Author:
touhami
Posted:
vr, 04/29/2011 - 19:18
Ik heb sinds 5 dagen last van een verdikking (buld) boven mijn hoektand, in de eerste instantie dacht ik aan een wortelpuntontsteking, maar na een bezoek aan de tandarts bleek het niet zo te zijn er is niets aan de hand met mijn tanden en kiezen en op de foto was ook niets te zien, deze heeft mij doorverwezen naar een kaakchirurg .
Afspraak is gemaakt maar kan pas over 4 weken terecht.
Nu weet ik niet wat ik moet doen, het doet alleen pijn als ik er aanzit.
Wie o wie kan mij vertellen wat het zou kunnen zijn?
Alvast bedankt.
vV

precies apicaal? wat is de geschiedenis van de tand, (grote en/of diepe vulling?, eerder wortelkanaalbehandeling gehad?). Ook al is er op de foto niets te zien, foto`s zijn ook niet heilig, het is een combinatie van zaken.

overigens, even in het algemeen, niet alleen voor TS: bij dit soort vragen graag zoveel mogelijk info vooraf. Zulke kort gestelde vragen zonder verder echte info ga ik in de toekomst dus daadwerkelijk helemaal niet meer op reageren. Mijn reactie mond dan namelijk uit in een waslijst vragen waarvan ik vind dat in ieder geval een deel van die info, zoals voorgeschiedenis tand, al dan niet gevuld en zo ja hoe diep, in verleden bv ongeval erop gehad, wortelkanaalbehandeling ja of nee.

Zonder deze info beginnen we namelijk helemaal niets.
za, 04/30/2011 - 11:21 Permalink