Bot zichtbaar na verstandskies trekken

Author:
Jits90
Posted:
vr, 12/23/2011 - 19:54
Vorige week vrijdag heb ik mijn laatste twee verstandskiezen laten trekken (beiden rechts). Ik heb weinig last gehad, op zaterdag maar 1 pijnstiller hoeven pakken en toen klaar. Omdat ik de vorige keer ontstekingen kreeg, ben ik op zaterdag begonnen met 1x daags chloorhexidine spoelen. Deed geen pijn en geen ontsteking.
Echter zit er onder een tamelijk groot gat waar hij m'n kies heeft weggehaald in het tandvlees. Onderin is het gehecht, maar tegen de achterwand is het helemaal open. Hier komt dan ook eten in steeds, wat ik eruit werk met m'n tong of eruit zuig. Vandaag zat er een rijstkorrel in die ik met een naald heb kunnen verwijderen. Ik zat nog meer wit spul zitten, ben dat er ook uit gaan halen. Maar het lijkt alsof het laatste deel niet weggaat en het is ook hard. Ik ben nu heel bang dat m'n bot bloot ligt. Spoelen met koud water doet geen pijn.
Links had ik ook zo'n gat, maar daar kon geen eten bij door de hechting en die was ook niet zo diep. Echter heelt die ook vrij langzaam, er zit nogsteeds een diepe geul.

Geneest dit vanzelf? Of moet ik ervoor langs de kaakchirurg (hij heeft ze alle vier getrokken)?