Black triangles?

Author:
maritzijlstraa
Posted:
vr, 06/03/2016 - 08:12
Net mijn tanden gepoetst en zie ineens een klein zwart stipje tussen mijn bovenste voortanden. Na wat googlen blijkt dat dus een black triangle te zijn. Het is vooral te zien wanneer mijn mond droog is. En dus niet altijd. In tegenstelling tot anderen hier op het forum wil ik er niets aan doen, maar ik zou wel graag willen weten hoe dit komt? En dit gaat toch niet nog erger worden? Dat ik op een dag wakker wordt en er zit een heel groot gat? Ik ga elke 6 maanden naar de tandartscontroles, nooit gaatjes, nooit tandvleesproblemen. Hoe kan dit dan? Kan het door tandenstokers komen?

Bij voorbaat dank,

Marit

p.s. Heb geprobeerd foto's ervan te maken, maar er is niets van te zien op foto's.
maritzijlstraa

Als antwoord op door Lieneke

Je hebt het over slechts kleine stipjes. Gefeliciteerd, je hebt goed gestokerd en je tandvlees is waarschijnlijk dus gezond. Niks aan het handje...voorkomen normaal.


Haha bedankt voor je reactie! Heb zelfs vanochtend in paniek een afspraak bij de tandarts gemaakt. Ongetwijfeld word ik dus weer met: 'er is niets aan de hand' weggestuurd. Nou ja, moest toch voor controle, dus het kan geen kwaad. Nogmaals bedankt, zal nu ophouden met om de 5 minuten in de spiegel te staren uit angst dat het groter wordt.
vr, 06/03/2016 - 16:38 Permalink