Blaas op tandvlees door artrose????

Author:
Nickyy
Posted:
do, 11/09/2017 - 21:58
Hallo, ik heb een lang verhaal rond 2 linker kiezen.

Al jaren had ik last van zo nu en dan pijn tussen 2 kiezen. De pijn was niet erg zn ging uiteindelijk weg en kwam dan weer terug en weer weg.. zo ging het jaren door. Telkens als ik naar de tandarts moest vroeg ik ernaar maar die zag niets speciaal.

Op een dag was de pijn niet meer te houden en ging ik naar de eerste tandarts waar ik bij terecht kon, die nam foto’s en zei jep wortelkanaalbehandeling, koste me veel geld maar de pijn was weg joepi!

Paar weken later terug hevige pijn aan die tanden, weer naar de eerste tandarts waar ik bij terecht kon en die zij dat ze de verkeerde tant hadden ontzenuwed het moest de andere zijn. Zo gezegd zo gedaan, nog een wortelkanaalbehandeling.

Maanden gingen voorbij en geen pijn. Ineens van de ene op de andere dag terug veel pijn maar ik ging terug naar de tandarts die de laatste behandeling gedaan had en ze wist ook niet hoe het kon dat ik pijn had aan ontzenuwde tanden! Ze maakte foto’s en stuurde deze naar een specialiste van de praktijk en ik kreeg de nodige pijnstilling. Een week later telefoon dat ik moest langskomen op kantoor voor testen... ok dan... daaruit bleek dat ik artrose in mijn kaak zou hebben ik moest dus naar de kinesist. Toen die mijn kaak een paar keer losgemasseerd had kwam er boven die 2 tanden een grote blaas en hij zei dat dit normaal was, na 2 weken was ze weg en ze is nooit gebarste.

Nu is de pijn in mijn kaak weer begonnen dus ik denk jah die lastige artrose en ik masseer mijn kaak, hou ze warm, neem pijnstiller en dan kan ik gewoon de dag door, maar u kan het mss al raden.. paar dagen gemasseerd en weer zo’n blaas erop.. dit is toch niet “normaal”
vV

als ik het zo lees wordt er door diverse behandelaars slecht gediagnosticeerd....
Die blaas komt op mij over als een fistel...
Dus een probleem bij een kies/tand.
Zoek eens een goede tandarts ipv de eerste de beste die plek heeft..(ze hebben niet voor niets snel plek is dan mijn eerste gedachte...). en blijf bij 1...
vr, 11/10/2017 - 10:36 Permalink