Blaar/bult vraagje..

Author:
Tamara1990
Posted:
di, 12/12/2017 - 16:03
Hallo, ik had vandaag een blaar in mijn wang, zeg maar in de kaak hoek in het zachte gedeelte boven mijn verstandskies. Ik voelde wat irritants tijdens het eten en ik voelde met mijn vinger want ik dacht dat daar wat hard zat en toen voelde ik een harde bult. Ik ben gaan kijken en wanneer ik erop drukte werd het bultje wit. Eromheen was gewoon zacht, het bultje is een kwartier later kapot gegaan, ik weer kijken en nu zie ik een klein gaatje. Wat heeft dit kunnen zijn? Ik heb dit niet eerder gehad en maak mij zorgen of het misschien ook wat ernstigs zou kunnen zijn. Het doet nu niet veel pijn.
vV

Als antwoord op door Tamara1990

beste is gewoon naar de tandarts gaan. dit soort blaasjes heeft een onderliggende oorzaak die vanachter de pc niet te herleiden is.
Mondkanker manifesteert zich echt heel anders. Is vaker een toevalstreffer bij controles dan dat het heel duidelijke verschijnselen of klachten geeft. Dus gewoon regelmatig voor controle gaan, dit soort zaken wordt dan ook bekeken, en bij twijfel wordt er extra onderzoek ingezet. Doe jezelf een lol en ga niet achter de pc zitten voor wat het allemaal wel of niet kan zijn... en zoek er hulp voor.
wo, 12/13/2017 - 12:05 Permalink