3 nieuwe botsplinters na verwijderen eerste botsplinter en veel pijn

Author:
Nadiya123
Posted:
ma, 03/23/2020 - 10:27
Beste,

Heb afgelopen woensdag een zeer scherpe botsplinter die mijn wang flink beschadigde laten verwijderen. Zelfs met deze coronatijden. Daarna kreeg ik een paar uur later heftige pijn en voelde met mijn tong aan de plek waar eerst mijn verstandskies zat en ja hoor, ik voelde weer een botsplinter. Nu een paar dagen later en veel gebeld te hebben wilden ze me niet meer helpen. Tenzij ik weer schade erdoor krijg. Het vervelende is dus dat op dezelfde plek waar woensdag de botsplinter verwijderd is, er weer een nieuwe scherpe botsplinter zit. En daarnaast voel ik nog een botsplinter maar minder scherp. Alleen als ik er met mijn vinger aan zit. Het zijn er nu 3. Ik heb er veel pijn aan en vanwege vele gaatjes kan ik de spoeling die ze voorschreven niet gebruiken omdat dit het gevoel geeft alsof het in mijn gaatjes trekt en doet zeer. Ik ben ten einde raad. Ben bang dat ze me weer niet helpen ivm Corona. Daarnaast ben ik nog eens zwanger. Wat kan er gedaan worden om mij van de pijn af te helpen? De splinters zitten erg vast en bewegen niet mee als ik er aan zit. Zou ze graag zelf eruit willen halen maar dat zou echt niet lukken.

Alvast bedankt.
Nadiya123

Als antwoord op door Lieneke

Beste Lieneke,

Dank voor je reply.
Ik heb er erg veel pijn aan. Dat ze eruit komen kan misschien nog wel lang duren omdat ze erg vast zitten. Zou het niet ontstoken kunnen zijn? Misschien zelfs van binnenuit? En hoe kan het dat op dezelfde plek waar het splintertje verwijderd is er een nieuwe splinter zit? Ik heb voorheen een aantal kiezen laten trekken en heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Ben daarnaast 24.

Alvast bedankt.

Wat dat spoelmiddel betreft, het neemt alleen de irritaties weg maar is niet juist als je gaatjes hebt denk ik. Ik zal het zo met de tandartsassistente bespreken.
ma, 03/23/2020 - 12:47 Permalink