Zwelling na trekken verstandskies en andere leuke zaken...

Author:
Aleksei
Posted:
ma, 03/01/2004 - 11:11
Dag allen,

ik heb stevig gebruik gemaakt van de 'zoeken'-optie om de fora grondig te doorzoeken maar het lijkt er op dat mijn vraag nog niet is gesteld/beantwoord. Ik heb drie dagen geleden een verstandkies laten trekken. Viel op zich wel mee, de bloedinkjes stopten meteen de eerste dag, de napijn viel ook wel mee en de zwelling is nu ook beduidend kleiner. Maar (uiteraard is er een maar:) mijn wang vertoont nu wel een blauwe plek, of eigenlijk, een gele plek. Nu moet ik erbij vertellen dat die verstandskies van mij op een verdomd vervelende plek zat en nog eens gekanteld was, dus de kaakchirurg was druk in de weer met boor/scalpel/tang, met als resultaat een redelijk bloedbad in mijn mond. Daarnaast heb ik (ondanks dat ik er op heb gelet) de binnenkant van mijn wang nogal opengebeten omdat ik het door de verdoving niet voelde... In andere woorden, er is dus genoeg daar binnen gebeurd om een blauwe plek te gerechtvaardigen, denk ik. Toch maak ik mij er een beetje zorgen over omdat die blauwe (gele..) plek sinds gisteren groter is geworden. De telefoon van mijn kaakchirurg is steeds bezet, dus ik dacht, ik vraag het eerst hier:)

bij voorbaat dank voor alle antwoorden, en ik moet zeggen dat het heel fijn is om te zien dat er zo'n forum bestaat! lang leve het internet!

groet,
Aleksei
Caroline32

Mijn verstandskiezen onder lagen ook gekanteld, moesten er dus ook uit gebikt en geboord worden. Bovendien kreeg ik thuis na een uur een nabloeding, waardoor ik weer terug moest, weer nieuwe verdovingen, 7 hechtingen enz... In eerste instantie was het alleen heel erg dik, maar daarna blauw, groen, geel, kortom alle kleuren van de regenboog, tot aan mijn sleutelbeen. Twee weken later was er niks meer van te zien!
Het heeft dus even tijd nodig, maar het gaat echt weer over!
ma, 03/01/2004 - 11:25 Permalink
jans

twee weken geleden ook verstandskies door kaakchirurg laten verwijderen. ook op wang gebeten (nog steeds last van), en wang werd ook blauw, geel, groen... wordt langzaam minder!
ma, 03/01/2004 - 13:09 Permalink
Aleksei

Goed om te horen (nou ja, relatief goed natuurlijk, het is natuurlijk jammer dat anderen ook zulke helse pijnen hebben moeten meemaken:)! Ik hoef me dus niet al te erge zorgen te maken... Het doet in ieder geval geen pijn, dus alles lijkt de goede kant op te gaan. Na drie dagen koorts en hallucinaties mag het ook wel:)
ma, 03/01/2004 - 17:29 Permalink