Zwelling in kaak na trekken van kies

Author:
chadya
Posted:
wo, 11/16/2016 - 08:15
Hallo allemaal
Graag wil ik het volgende voorleggen
3 jaar geleden had ik voor de 2de keer een ontsteking bij een kies. De 1ste keer een wkb gehad wat niet goed was gegaan in eerste instantie door de weekend tandarts en deze vergat info door te geven aan mijn eigen tandarts.
Hierdoor 3 maanden lang iedere week bij de tandarts gezeten voor steeds een nieuwe behandeling. Toen kwamen we er achter dat de weekendtandarts iets had achter gelaten op de plek van ontsteking waardoor het niet genas. Voor iemand met tandarts angst dus geen goede ervaring. De 2de keer ben ik 3 maanden lang van het kastje na de muur gestuurd omdat ze niet geloofden dat er een nieuwe ontsteking zat want dat was onmogelijk. Uiteindelijk gelijk gekregen en zou een nieuwe wkb moeten. Ivm de slechte ervaring deze geweigerd en dd kies is getrokken. Binnen een week 3x terug geweest omdat ik bijna een botontsteking had. Deze 2de keer is 3 jaar geleden. Na dat alles herstelde merkte ik een zwelling in de kaak precies waar de kies had gezeten. Ik heb dit gemeld omdat ik er ook last van had maar kreeg te horen dat wel meer mensen dat hebben en dst t geen kwaad kan. In de afgelopen jaren meerdere malen dit aangekaard omdat de zwelling niet weg ging en ik last van blijf houden. De tandarts blijft dit weg wuiven en deed er niets mee. Nu merkte ik van de week dat de zwellimg groeit en inmiddels 3x zo groot is. Ook mijn wang begint lichtelijk te zwellen. Nu wil ik zo gaan bellen voor een afspraak met de hoop dat er nu wel iets mee gedaan wordt. Maar wat als hij nu weer weigert? Kan ik dsn evt naar de huisarts en die vragen om een verwijzing voor de kaak chirurg of iets dergelijks? Ik heb geen flauw idee wat het probleem in mijn kaak kan zijn maar besef me wel dat t niet goed ksn zijn
vV

tandarts is degeen die moet doorsturen. Laat u niet met kluit in het riet sturen, vraag gedegen uitleg over wat er aan de hand is en wat behandelopties zijn. Eerlijk gezegd komt de hele gang van zaken mij nogal aarzelend over, op zijn minst. Alsof er zaken spelen die niet herkend worden, maar waarvoor ook geen externe expertise wordt ingeroepen, om welke reden dan ook. Persoonlijk had ik na de hele gang van zaken eerst , en de reacties waarbij u niet serieus genomen lijkt te worden, al een andere tandarts gezocht.. maar dat ben ik.
wo, 11/16/2016 - 15:35 Permalink