zwarte vlekjes op onderlip

Author:
youdid
Posted:
wo, 07/20/2005 - 16:32
Sinds een maand of 2 ben ik begonnen met roken (ja ik weet dat het slecht is en ik vind het niet een lekker ook, maar val er wel veel van af). Echter, sinds kort heb ik last van 2 zwarte vlekjes op mijn onderlip, die ik niet wegkrijg. Ook mijn tandvlees lijkt ontstoken en zeurt af en toe. Ik ben bang dat dit door het roken komt, maar het kan ook zijn dat het komt omdat ik op streng dieet ben. Heeft iemand een idee?
youdid

Wat dacht je van stoppen met roken :-?


Voor mij geen moeite, want ik ben nog niet echt verslaafd, daarvoor rook ik te kort. Echter, ik doe het meer voor het afvallen. Ik ben vandaag gestopt en hoop dat het snel resultaat heeft, want ik heb ook erg veel last van een naar gevoel in mijn mond en wangen. Ook door het roken, denk ik. Ik ga dus maar eens wijs zijn.

ps:bedankt voor de tip! Maar eigenlijk had ik deze zelf ook al bedacht...hihi
do, 07/21/2005 - 17:01 Permalink
femm

roken helpt niet echt om af te vallen.. Je vervangt je eetmomenten door iets anders heel erg ongezonds.. Je moet het juist vervangen met iets gezonds wat je je hele leven als vervanging kunt gebruiken. ook verandert het wel iets je stofwisseling, maar dat draait weer om als je stopt.. Dus dat is niet slim om het daarom te doen..

(ps het is sowieso niet slim om snel af te vallen, maar das een ander verhaal)
do, 07/21/2005 - 17:06 Permalink
Moon

roken helpen om af te vallen? dan zou ik superslank moeten zijn ;)
Roken is natuurlijk nooit aan te prijzen, maar helemaal niet om af te vallen...
Verstandig dat je bent gestopt. Hoe is het met de zwarte vlekjes???
do, 07/21/2005 - 17:19 Permalink