zwart vlekje voortand

Author:
vraagsteller
Posted:
wo, 06/29/2005 - 13:30
Aan de zijkant van mijn linkervoortand ontdekte ik gister een zwartvlekje. Ik was aan het flossen want ik had wat tussen mijn linkervoortand en de tand daarnaast zitten. Echter bleef het donkere vlekje aanwezig. Nou heb ik helemaal geen last van de betreffende tand maar echt mooi is het niet (al valt het haast niet op, alleen als je er op let).

Is het vlekje nou per definitie een gaatje? Omdat ik er geen last van heb vraag ik me dat af. Eind juli moet ik al voor mijn reguliere controle. Maar ik ga over een paar dagen op vakantie. Dus zit nu even in dubio wat nu te doen...
vraagsteller

Ik drink inderdaad wel veel koffie en rook af en toe. Kan natuurlijk zijn dat het er al enige tijd zit daar ik er bij het flossen achter ben gekomen.

Verder vroeg ik me eigenlijk af hoe de tandarts dat kan repareren (stel dat het een gaatje is). Het zit dusdanig aan de zijkant van de voortand dat de tand daarnaast eigenlijk in de weg site. Of is dat geen probleem. Neem aan dat de tand daarnaast niet zomaar even weg gedrukt kan worden.

In elk geval bedankt voor de reactie. Tegen de tijd dat ik er ben geweest laat ik even weten wat het was!
wo, 06/29/2005 - 14:21 Permalink