Zwart gaatje in wang

Author:
growlingbear
Posted:
za, 06/01/2013 - 16:11
Hallo allemaal,

Half maart ben ik geopereerd. Ik had een verstandskies in m'n oogholte zitten. Die is er gelukkig uitgehaald. Tegelijkertijd zijn
mijn twee onderste verstandskiezen verwijderd. Alles prima verlopen, geen last gehad.

Tot twee dagen geleden. Ik merkte dag me wang wat dikker is geworden en strak stond. Zover ik kon zien leek het op een afte plekje. Dit zat bij me achterste kies, aan de binnenkant van me wang. Ik had hierdoor ook een vieze smaak in me mond, en er kwam vies vocht vrij. Tegen deze vieze smaak nam ik een kauwgompje. Na een tijdje voelde ik wat en kwam er een beetje witte smurrie vrij. Dit weggespoeld en vervolgens in me mond gekeken.

Nu zit er op die plek een klein zwart gaatje in me wang. het lijkt erop dat het eromheen nog een beetje rood/wit ziet. Behalve dit gaatje, wat dus op de hoogte van me achterste kies zit is me wang dus iets dikker dan normaal en staat het strak. Het lijkt vooral aan de onderkant van me onderkaak te zitten.

Ik kijk het nog eventjes een paar dagen aan en bel dan als ik er nog last van heb de kaakchirurg weer. Tot die tijd wel benieuwd wat dit is. Iemand een idee? Is het een afte plekje geweest en dat de smurrie er nu uit is? misschien toch een ontsteking? Dat zal wel laat zijn want sinds half maart dus nergens last van gehad en het is goed genezen.

Groet