Zuur schoonmaakmiddel in de mond gehad

Author:
hampes
Posted:
di, 09/25/2012 - 19:40
Hallo,

een week geleden heb ik op mijn werk een behoorlijk zuur schoonmaakmiddel in mijn mond gekregen, ik dacht dat het water was en heb dus een slok aan de fles gezet, het zat namelijk in een Cola fles.ik weet niet wat het was maar het smaakte gruwelijk vies.
Ik heb daarna veel melk en water gedronken en was er opzich wel vrij snel overheen, maar nu een week later heb ik veel pijn aan mijn tanden heel kleine gaatjes die ik al had, zijn gaan zeer doen en ze zijn ook een stuk groter geworden. verder is mijn gebit geler geworden heb ik het idee.
ik heb al een afspraak bij de tandarts maar die is pas over twee weken omdat hij tot die tijd volzit. wat moet ik doen? is deze gele kleur op mijn tanden blijvend? of is het een laagje die zich er overheen vormt en er weer af te halen is?

kortom ik zou graag willen weten wat het effect van een chemisch middel op de tanden is, zou niet erg blij zijn als ze volgende week beginnen af te brokkelen.

mvg
toothje

Heb je navraag gedaan van wie de fles was? Dan kan je diegene vragen wat erin zat.
Ik zou dit wel aankaarten op je werk want dit mag natuurlijk helemaal niet. Het is heel gevaarlijk om schoonmaakmiddelen
in frisdrankflessen te bewaren, dat is zo'n beetje de basis die je leert op elke school.
di, 09/25/2012 - 21:33 Permalink
mecánico para …

kan me voorstellen dat het gevoeligheid oplevert aan je tanden omdat het best agressief op je wortel kan prikkelen. je glazuur gaat er niet zo snel aan as je denkt. je slijmvliezen kunnen weer wel langer gevoelig zijn door oppervlakkig etsen.....kan je er aan doen? nu is het leed al geleden, qua directe schade, herstel van slijmvlies duurt wel even (een weekje) en tegen de gevoeligheid is gewoon drie keer poetsen met fluoride tandpasta genoeg.

dat je pas over twee weken voor een consult nav een incident als deze mag komen vind ik persoonlijk behoorlijk vreemd. tis niet acuut, maar je wil toch gewoon de schade zien en herstel vervolgen. wat een slechte zorgverleners zijn er toch.

en voor iedereen die het beter wist op te bergen.......je hebt uiteraard gelijk maar daar heeft de topic starter geen ene donder aan. dus beperk je moraliserende opmerkingen. dat werd ook niet gewaardeerd toen iemands bitje in de zon had gelegen,
di, 09/25/2012 - 23:18 Permalink