zucht ik weet het niet meer hoor, iemand raad?

Author:
Maar
Posted:
di, 03/18/2003 - 11:44
Hoi ,
fijn dit forum, ik zit ontzettend te stressen.
even een inleiding
ik heb geen verstandskiezen meer, pijnloos laten trekken jaren geleden. Wel heeft de kaakchirurg rechtsonder vrij lang moeten boren om de kies er uit te krijgen.
Had nooit gaatjes totdat ik zwanger werd. 3 kinderen resulteerden in 3 gaatjes. Helaas.
Nu heb ik dus 3 vullingen.
Ik heb een heel vreemd probleem, ik ga om het half jaar naar de tandarts en alles is altijd ok. Wel stelde hij voor om de vullingen een keer te laten vervangen.
Ik heb een heel vreemd gevoel in mijn lijf en een vreemd gevoel rechts onder in. Maar ik heb geen pijn. Ik voel me wel beroerd soms, moe en dat vreemde vervelende niet pijnlijke gevoel straalt helemaal uit naar naar mijn nek en buik wat me een algeheel gevoel van malaise geeft.
Zou het misschien iets met een zenuw kunnen zijn? Moet ik naar de kaakchirurg? Hoe komt het dat mijn tandarts niets ziet op foto´s?
Vullingen laten vervangen doet dat zeer?

groeten Maar

[ Dit Bericht is bewerkt door: Maar op 2003-03-18 11:47 ]
ninaislief

hee maar...
kun je iets gedetailleerder zijn wat betreft je pijnklachten?
1 zenuw is slecht verantwoordelijk voor 1 bepaald gebied.
als een zenuw beschadigd is kun je last krijgen van gevoelloosheid, tintelingen of juist ernstige steken in het gebied waarvoor de betreffende zenuw verantwoordelijk is.
als je zoals als jij zegt last hebt in je hele lichaam (en niet dat de klachten zich beperken tot bijv. slechts een kant van het gelaat) lijkt me dit erg onwaarschijnlijk.
ik hoop dat de digitale tandarts z'n mening hierover wil geven?
wat betreft je andere vraag:vullingen vervangen voelde bij mij(maar dan spreek ik uiteraard voor mezelf) hetzelfde als eerste vullingen plaatsen.
liefs nina en succes
di, 03/18/2003 - 12:39 Permalink