Zonder kiespijn naar de tandarts en met weer thuis!

Author:
kvdb78
Posted:
di, 11/06/2012 - 14:14
Gisteren heb ik 3 oude grijze vullingen laten vervangen door de welbekende witte. Dit omdat de tandarts aangaf dat ze lekte en dat er bij 1 een gaatje onder de vulling zat. Nooit geen last van gehad, maar toch maar laten doen. Wat een spijt heb ik nu!!! Ik had er op gerekend dat er meer pijn zou zijn bij kauwen en bij warmte en kou, maar sinds de verdoving gisteren is uitgewerkt heb ik een constante zeurende pijn in 2 kiezen. Slik de gehele dag ibroprufen, maar blijf er last van houden.
Is dit normaal een dag na de ingreep? Is het misschien dat er gisteren te veel aan de kiezen is gebeurd en dat je daar nu nog een tijdje last van hebt? Natuurlijk zie ik meteen al allemaal doemscenarios voor me van ontstekingen ed.... pff wat een gedoe, dit had ik dus echt niet verwacht.
Hoeveel Ibroprufen hebben jullie geslikt? Ik slik nu 400 mg om de 8 uur zoals op het doosje, maar heb het idee dat ik wel wat meer zou kunnen gebruiken.....
Graag hoor ik of jullie ook wel eens last van deze napijn hebben gehad, zodat ik misschien een beetje gerustgesteld kan worden.....
vV

misschien zat de aantasting zo diep dat de zenuw geirriteertd is. Permanente pijn meot wel heel snel verminderen/wegtrekken, en neem tijdig voor het weekend indien het toch aanhoudt even kontakt op met de praktijk.
Voor niet diepe gaatjes is het niet nromaal, maar zoals je aangaf was er wel een reden voor vervanging. De napijn had je wellicht met een amalgaamvulling ook gehad , zeker als diepte van het gat de oorzaak is.
di, 11/06/2012 - 17:28 Permalink