Zondag op vakantie, en nu ineens last!

Author:
Labrian
Posted:
di, 07/12/2011 - 17:13
Hallo,

Ik heb een aantal maanden geleden wkb gehad, en toen heb ik er een noodvulling opgehad...hij zou een andere keer worden afgemaakt. (5aug)....Nu heb ik al 2 dagen last van een soort balletje op mijn tandvlees waar ik die noodvulling heb zitten. Is dit een ontsteking?

Het is niet echt pijnlijk, alleen als ik er heel hard op drukt en dan blijft er een pijntje een paar minuten zitten. Als ik drink koud of heet water, of bij iets heel zoets (cola). Dan voel ik het ook of ik moet het me inbeelden, maar bij een maaltijd zowiezo.

Wat is verstandig, en kan het kwaad om het na mijn vakantie in Thailand laten doen of zal ik bellen en vragen of het met spoed kan worden gedaan alsnog.

Ik heb geen zin om in Thailand naar een vreemde tandarts te gaan. En ik heb nogal angstig voor tandartsen...heb vorrig jaar voor 1500 euro ongeveer mijn hele gebit laten opknappen. Nog 2 gaatjes en een verstandskies en ik ben klaar. Als het een ontsteking kan ik er dan lang mee doorlopen, ik ben al een kies kwijt die er precies onder zat!.


Wie o Wie kan mijn advies geven!?
Labrian

Okee ik ga morgenochtend bellen...of ik loop gewoon naar binnen en vragen of ze even willen kijken. Dan zou een tandarts toch gelijk zien wat er aan de hand is.

Want ze zijn een beetje van, afspraak is de afspraak maargoed we zullen zien.


Ik poetst 2x per dag me tanden en spoel het met listerine!.....Waar komt zo een infectie vandaan!?
di, 07/12/2011 - 18:19 Permalink
Labrian

Nou net bij de tandarts geweest, soort van scan gemaakt.

Er zit geen infectie in, en wilt het risico niet lopen omdat ik na de vakantie een afspraak heb. De pijn die ik heb is vrijwel tijdelijk en er toch medicijnen inzitten tegen bacterien. Ik heb een addres gekregen van een tandarts in bangkok die eventueel mij zou kunnen helpen als ik echt een nacht niet kan slapen, en nu kom ik wel aan me nachrust toe.

4 aug heb ik een afspraak en dan word alles afgemaakt!
do, 07/14/2011 - 09:34 Permalink