Zeurend gevoel onder en bovenin.

Author:
de digitale tandarts
Posted:
do, 05/27/2004 - 14:31
Tja daar kan natuurlijk weinig over gezegd worden..

Pijn is over het algemeen niet normaal en zou een reden moeten zijn om toch de tandarts te bezoeken.

Er kunnen zoveel verschillende problemen aan ten grondslag liggen, o.a. ontstoken wortelkanalen, overbelasting/dysfunctie in het kaakgewricht- en kauwstelsel, tandbederf, tandvleesaandoeningen, psycho-sociale omstandigheden en nog meer :-?

We zouden je graag willen helpen, maar over het algemeen kunnen alleen concrete vragen beantwoord worden.
Missy66

Hoi Hoi Floris...

Ik zou ondanks je fobie toch proberen om een afspraak met je tandarts te maken, 2 jaar niet geweest is opzich geen lange tijd, (in vergelijking met mij ik was 21 jaar niet geweest) maar 2 jaar is wel te lang en in die 2 jaar kan er wel heel veel gebeurt zijn de DT geeft hierboven dus ook al div mogelijkheden aan...
Dus alleen een Tandarts kan beoordelen wat er mis is, als er dan wat aan gedaan is zal het ook weer een hele opluchting voor je zijn, en door het uit te stellen, lost het je probleem niet op.

Ik vind zelf ook die "lucht" die er hangt vreselijk, maar ik heb het ook als ik een fietsenwinkel/afdeling binnen loop en daar de lucht van rubber banden enzo ruik, wellicht overgehouden omdat ik vroeger veel oorontsteking had en dan weg werd gemaakt door zo'n kapje op de mond of een ballonnetje wat zo stonk yak ;)

Wat je evt zou kunnen doen is zel voor je binnen stapt een heerlijk geurtje op doen wat je dan lekker bij je draagt,
In iedergeval heel erg veel sterkte en suc6 enne als je een luisterend oor zoekt of wat geruststellende woorden mag je ook altijd op het angst forum komen daar kan soms wat meer tijd voor deze berichten genomen worden...

Groetjessssssss
do, 05/27/2004 - 18:37 Permalink