Zenuwbehandeling

Author:
Audrey2
Posted:
do, 08/04/2005 - 11:11
Ik heb gisteren bij mijn tandarts een zenuwbehandeling gehad met daarna een noodvulling. Over 3 weken moet ik terugkomen. Nu heb ik ontzettend veel last van napijn. Paracetamol helpt totaal niet en ik kan absoluut niet slapen. Dinsdag was de kiespijn heel hevig na een paar dagen wat last te hebben gehad van koud/warm pijn. Dinsdagnacht niet geslapen door de hevige pijn maar die is na gisteren niet verminderd, soms zelfs heviger. Ik heb al eerder een zenuwbehandeling gehad en toen was de napijn niet zo erg en paracetamol hielp goed. De pijn trekt ook naar mijn oor en ik voel me gewoon beroerd. Kan niet werken en ben onwijs chagerijnig hierdoor. Wat kan ik doen? :(
dj

Hmm, das rot. Toch maar eens naar de tandarts bellen? Misschien een andere pijnstiller proberen (geen aspirine nu he, en bij alles altijd de bijsluiters lezen).

Een recente thread die ook de moeite waard is om te lezen staat hier: http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?t=5784.

Oorpijn kan ook duiden op problemen met het kaakgewricht, en dat kan door "klemmen" komen maar ook door bv eenzijdig kauwen, zoals bij mensen die kiespijn hebben of net een behandeling hebben ondergaan. Ik zeg niet dat dit het is, maar het is wel goed om te weten dat je door dit soort overbelasting pijn aan je kaakgewricht maar ook aan kiezen en spieren kunt hebben..
do, 08/04/2005 - 11:25 Permalink
bellahollanda

Het kan zijn dat er toch bacterien in de tand of het kanaal zijn gekomen. Dit kan zijn omdat er bijvoorbeeld speeksel in is gekomen tegelijkertijd met het medicijn wat ze er in hebben gedaan. De tandarts kan het opnieuw uitspoelen en er vervolgens een nieuw medicijn in doen.
vr, 08/05/2005 - 09:23 Permalink
Audrey2

Bedankt voor jullie antwoorden! Ik ben vandaag teruggegaan naar de tandarts en het blijkt ontstoken te zijn... :( Ik heb antibiotica gekregen voor 7 dagen en dan moet het wel over zijn, dus nog even door de pijn heen bijten tot de antibiotica gaat werken. Ik heb ook al lang last van tandenknarsen en daar draag ik 's nachts een nachtbeugel voor, ook nu. Ik ben benieuwd hoe het over een aantal dagen gaat! En dan over anderhalve week terug voor de verdere behandeling... :smt001
vr, 08/05/2005 - 14:37 Permalink