Zenuwbehandeling

Author:
Porsche
Posted:
wo, 07/09/2008 - 15:17
Verleden week donderdag heeft de tandarts een zenuwbehandeling gedaan, de zenuw is gedood maar er is geen WKB uitgevoerd. Volgens de tandarts was de zenuw nog levend, het bloedde namelijk. In overleg besloten dat een WKB niet de meest optimale oplossing is omdat er in de kies een barst zit en het tandvlees in slechte conditie is.
Na drie dagen wat lichte napijn zijn er twee dagen verlopen zonder pijn. Gisteren is de pijn weer teruggekomen. Niet de hele scherpe pijn maar zit weer flink aan de asperines. De dag voor ik de pijn kreeg nog contact gehad met de tandarts en die gaf aan dat indien de pijn terugkomt dat het restje zenuw dat wellicht nog actief is, vanzelf afsterft.
De pijn is niet als een wortelpuntontstekingspijn, want dat heb ik al zo vaak gehad en deze pijn is te onderdrukken met apserines en dat was niet het geval bij de wortelpuntonstekingen. Tandarts gaf ook aan dat dat niet aan de orde is op dit moment maar zich in de toekomst wel zou kunnen voordoen.

Ik wil de tandarts wel weer bellen maar vraag me af wat er aan de hand is.
Kan er iets aan gedaan worden of kan ik de kies beter laten verwijderen, lees trekken?
Porsche

Vanmiddag de tandarts toch maar even gebeld en inderdaad, komende dinsdag wordt de kies opnieuw geopend en opnieuw een zenuwbehandeling gedaan.
Jammer dat het de eerste keer niet goed is gelukt.
Ik zit niet weer te wachten op die spuiten in mijn mond en die coverdam.
Ik heb wel gezegd dat mocht het na de tweede keer niet goed gaan, die kies eruit gaat.
Al te veel ellende meegemaakt met mijn mond :smt010
wo, 07/09/2008 - 19:52 Permalink