zenuw verwijderd

Author:
lellie
Posted:
za, 08/15/2009 - 09:50
hallo

donderdag is er een zenuw verwijderd uit mijn kies en die word de 25 weer gevuld zit nu een noodvulling in.

maar klopt het dat je kies gevoelig is en ik kan er niets mee eten er moet geen druk opkomen want dat verneem je.

als ik er met mijn tong tegen aan tik dan voel je het ook, het is niet zo dat je op de kop staat van de pijn maar het is irritant

akn ik gewoon wachten tot de 25e of is het verstandig om toch eerder te gaan ??

groetjes
Lieneke

Jouw kies kan niks meer voelen, maar het tandvlees er om heen wel. Onder de wortelpunt zit een ontsteking en die is nog niet weg. Als je druk uitoefend op de kies, druk je dus op de ontsteking. Vandaar dat je dit wel kunt voelen. Je kunt gewoon afwachten tot de 25e.
za, 08/15/2009 - 10:41 Permalink
lellie

dank jewel, ik maak me altijd heel veel zorgen en denk altijd dat alle klachten gelijk weg moet zijn. (wat natuurlijk niet zo is)

ik heb nu ook echt het gevoel of je een beste klap op je gezicht heb gehad en dat alles beurs is, het zeurt gewoon en dat vind ik irritant !

groetjes
za, 08/15/2009 - 12:54 Permalink
damien

Ik heb hetzelfde probleem Nadat vanmiddag de resten van de dode zenuw zijn verwijderd blijf ik pijn hebben aan de tand. Mogelijk door de ontsteking die eronder ligt , die kies ligt ook iets hoger.

Ik gebruik zelf brufen om te kunnen slapen maar dat veroorzaakt soms stevige maagklacht dat ik daarvan weer wakker wordt. Wat kan ik het beste overdag/s'avonds gebruiken watzo Min mogelijk of Helemaal niet mijn rijgedrag kan beinvloeden. Ik ben namelijk vrachtwagen chauffeur dus stof die mijn rijden beinvloeden of mij moe maken moet ik niet hebben. Ik gebruik paracetamol als het niet uit te harden is maar meestal verminderd de pijn iets , maar niet voor lange tijd.
ma, 09/07/2009 - 19:39 Permalink