Zeer Duizelig met electrische tandenpoetsen

Author:
Vlinder1976
Posted:
ma, 01/06/2020 - 15:51
Vandaag voor het eerst mij nieuwe oral b tandenborstel Genius uitgeprobeerd na het lange instellen via de app ging eerst poetsen in mijn onderkaak toen kwam de bovenkaak aan de beurt en bij de linksbovenkaak werd ik zo duizelig. het was net alsof mijn evenwichtsorgaan heel erg getriggert werd door de trilling van de tandenborstel.Ik weet niet of we een relatie bestaat van vocht achter de oren en elektrisch tandenpoetsen met duizeligheid tot gevolg. als het 2 keer per dag moet deze tandenborstel moet gaan poetsen en altijd zo ontzettend duizelig gaan worden zit ik er aan te denken om het niet te gebruiken en deze weer te retourneren..maar op advies van mijn tandarts moet ik deze gaan gebruiken omdat het beter is voor mijn gebit, beetje een dubio dit dus ik ben benieuwd of er meer mensen hier last van hebben.
vV

komt mij voor dat er andere problemen zijn en dat de elektrische borstel niet de oorzaak is maar iets sluimerends aan het licht brengt.
Dat je duizelig wordt is namelijk niet normaal, dat wijst erop dat er een ander probleem is wat hooguit extra getriggerd wordt.
ma, 01/06/2020 - 17:15 Permalink