Ze moeten me wel hebben

Author:
MrRudi
Posted:
ma, 05/05/2003 - 20:00
Hallo mede tand-probleem-hebbenden...Ik maak wel een heel vrolijke tijd mee deze laatste paar weken. Het begon allemaal op 1ste paasdag...een licht sluimerende kiespijn linksboven ontvlamde na het paasdiner in een niet uit te houden pijn, welke zich verdeelde over een groot gedeelte van mijn gebit. Het enige dat hielp was om de 5 minuten spoelen met koud water, pijnstillers of wat dan ook hielp niet.

Enfin, ik dus met dikke paniek de volgende dag naar de noodtandarts (het was tenslotte 2de paasdag). Deze (trouwens zeer onvriendelijke) man heeft toen de uiterste kies linksboven getrokken. Enkele dagen later begon de pijn echter opnieuw! Op de woensdag een nieuwe spoedafspraak gemaakt bij mijn eigen tandarts, en na het maken van een foto bleek er nog restanten van de wortel van m'n verstandskies in het tandvlees te zitten :sad:( Deze zijn toen weggesneden, maar enkele dagen zou de pijn nog wel aanhouden.

We zijn nu precies een week verder, sinds ik eindelijk (na 5 dagen niet slapen) zonder pijn was...en wat denk je? Een fikse ontsteking aan een kies linksonder! Mijn hele wang is dik en er zit een zwelling (met pus denk ik) langs de kies. Morgen dus weer naar de tandarts en ik ben benieuwd wat er nu weer gaat gebeuren...volgens de info op deze site kan de zwelling opengesneden worden zodat de druk vermindert...of misschien is een wortelkanaalbehandeling nodig waar ik nogal huiverig voor ben.

Nouja...dit wilde ik even kwijt, hebben jullie weer lekker een gruwelverhaal om te lezen!
MrRudi

Eventjes een update...ik ben dus behandeld aan de ontsteking. Die zou nu weg moeten zijn. Mijn wang is nog wel dik en de kaak is ook nog pijnlijk. Ik neem aan dat dat normaal is en dat dat met een paar dagen over zou moeten gaan, mocht iemand daar meer van weten dan zou ik graag gerustgesteld worden :smile: Pijn heb ik niet meer echt gelukkig maar een wang waar je een klein dierenpark in kan inrichten is ook niet alles!
di, 05/06/2003 - 15:23 Permalink