WKB en Apex gehad, nog kiespijn....

Author:
Dnvansteeg
Posted:
wo, 11/30/2016 - 09:38
Goedemorgen allemaal,

Ik ben al ruim een half jaar aan het tobben met een kies in mijn onderkaak.

Het is een grote kies waar afgelopen april een WKB is gedaan. Tijdens de WKB al veel pijn gehad in 1 van de 4 wortelkanalen. Na 3x schoonmaken en een AB kuur heeft de tandarts de kies toch gevuld en gezegd, wacht maar af je lichaam lost het wel op.
De klachten bleven, maar waren te overzien, dus ja ik heb gewacht.

In juli een fikse keelontsteking gehad en weer en AB kuur gehad. Een maand later nog een AB kuur gehad, maar helaas ook de keelamandelen bleven vergroot. Eind september daarvoor bij de KNO arts geweest en 3 weken prednison gekregen. Helaas hielp dit ook niet en moeten mijn keelamandelen eruit gehaald worden.

Na het stoppen van de prednison werden de klachten aan mijn kies weer erger en kreeg ik mijn verwijzing voor de kaakchirurg voor aan Apex. Deze is 1,5 week geleden uitgevoerd. Kreeg ook AB mee en 1 dag heb ik, buiten de wond in mijn mond, geen pijn gehad aan die kies. De dag erna kwam het kloppende gevoel weer terug. Naar 4 dagen terug naar de kaakchirurg. Volgens hem was de wond ontstoken en heeft hij de hechtingen eruit gehaald en de wond gespoeld. Daarbij een sterkere AB kuur (Amox/Calv) gekregen. Gisteren weer bij de kaakchirurg geweest. De pijn was veel minder, maar bij tijd en wijle klopt de kies nog steeds. Kaakchrirug heeft de wond opgenomen want daar zou de ontsteking zitten, maar hij heeft niets gevonden, geen pus niets..... dus maar weer dicht en weer AB gekregen (mijn zes kuur dit jaar). Onder de behandeling zei hij, ik weet het niet meer waar het zit.....

En nu weet ik het dus niet meer. Kies klopt nog steeds en ik neig er naar deze eruit te laten halen...

Iemand een advies of suggestie? Ik ben ten einde raad....

Op deze manier kunnen ook mijn keelamandelen er niet uitgehaald worden....

Alvast bedankt!