Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
wisselend kiespijn in onder en bovenkaak. ook links en rechts | Tandarts.nl
1 post / 0 nieuw
wisselend kiespijn in onder en bovenkaak. ook links en rechts
deseriousbird
Offline
Laatst gezien: 3 maanden 3 weken geleden
Geregistreerd: 01/11/2020 - 17:44
door deseriousbird za, 01/11/2020 - 17:55
#1

Hoi,

Ik heb sinds dat ik een kies heb laten verwijderen alveolitis gehad wat gepaard ging met een kaakontsteking. Voor die ontsteking heb ik antibiotica gehad en de pijn is na 5 weken gaan liggen. Na antibioticakuur veel last gehad van tandvleesontsteking. Dit heb ik denk ik nu aardig onder controle met speciale tandpasta en raggertjes.
Nu 2 weken heb ik last van wisselend pijn rond de kiezen. Het wisselen betekend dat het soms boven soms onder de ene paar dagen links en dan weer rechts is. Wat wel opvallend is dat het altijd de 3e kies van voren is. Al mijn kiezen zijn gevuld.
Ik heb al gelezen over dat er na een ingreep je kaken wat kunnen reageren op de verandering. Ook heb ik gelezen over klemmen. Ik heb nogal veel stress gehad de laatste tijd. Maar daar kom ik niet uit met de omschrijving van pijn.
Ook is linksonder groot gevuld en na een jaar altijd gevoelig gebleven. Hiermee ga ik nog terug naar de tandarts
20 januari ga ik weer naar de tandarts maar de pijnklachten zijn zo raar. De ene dag wel dan is het helemaal weg om vervolgens enorm hard terug te keren.

Groetjes deseriousbird