Water drinken tegen kiespijn

Author:
Ineslindken
Posted:
vr, 02/28/2020 - 19:24
Hallo!

Ik drink sinds dinsdag de hele dag en nacht water want dit helpt tegen de kiespijn. Ik vermoed dat het van de verstandskies afkomt ben een paar dagen terug nog bij de tandarts geweest nergens last van.

Zodra ik stop met drinken wordt de pijn echt ondraaglijk. Kan het zijn dat m'n tanden gewend zijn aan het drinken? Of komt het door de kiespijn? (heb wel een lage pijngrens..)

Tips zijn welkom!
bjornekkel

Hey,

Ik zit denk ik met het zelfde probleem op dit moment. Ik neem overal waar ik maar naartoe ga, mijn flesje water mee om de pijn te kunnen 'bestrijden'. Ik denk dat het bij mij het gat, van het trekken van mijn verstandskies vervelend aan het doen is, maar de pijn is ook echt ondraaglijk. Ik ben naar de tandarts geweest vandaag en er is een gaatje gevuld, maar nadat de verdoving uitgewerkt was kwam het zelfde probleem weer naar voren. Dus blijf nog steeds water drinken... Ik weet niet meer waar de pijn precies vandaan komt, heb jij dit ook?

Ik volg je bericht even. Misschien kan ik er ook nog informatie uit halen..
Sterkte met de pijn, en hoor het graag of het vooruitgang in zit.

Groetjes,
Bjorn
za, 02/29/2020 - 20:24 Permalink
Ineslindken

Als antwoord op door bjornekkel

Ik denk dat bij mij de verstandskies juist doorkomt. Helaas nog niet veel veranderd.
Het slapen is echt een drama dus morgen toch een bezoekje aan de tandarts :(
zo, 03/01/2020 - 10:35 Permalink
Ineslindken

Als antwoord op door bjornekkel

Nee ik heb uiteindelijk een verdoofd gevoel gekregen en daarna was het weg! Ben dus niet meer bij de tandarts geweest.

Hoe is het bij jou afgelopen?
ma, 03/09/2020 - 18:49 Permalink
bjornekkel

Als antwoord op door Ineslindken


Hoe is het bij jou afgelopen?

Heel goed! De tandarts wilde mijn gevoel niet beamen. Had meerdere malen al doorgegeven dat ik het idee had dat er een ontsteking zat, tandarts wilde dus verder kijken. Ik heb gevraagd om een antibiotica kuur, ook omdat we afgelopen weekend op vakantie zijn geweest.. Donderdag de eerste pillen ingenomen en vrijdagmorgen pijnvrij! De antibiotica duurt nog een paar dagen. Dus hoop dat die pijn, en ontsteking wegblijft.

Goed afgelopen na twee weken heftige pijnen te hebben gehad.
di, 03/10/2020 - 12:47 Permalink
vV

Als antwoord op door bjornekkel

dan is er dus een onderliggende ontsteking. Die nu reageert op de AB, maar dat komt zeer waarschijnlijk terug omdat aan de oorzaak blijkbaar niets gedaan is (de oorzaak van de bacteriehaard).
di, 03/10/2020 - 13:30 Permalink
bjornekkel

Als antwoord op door vV

Ja. Ik hoop niet dat dezelfde pijn weer terug komt. De oorzaak is een gapend gat van mijn getrokken verstandskies, die maar niet dicht wil groeien. Deze kan ik best goed zelf schoonhouden met een spuitje. De tandarts heeft daar ook een biologisch goedje ingestopt om het proces te versnellen.

Even afwachten nog, maar hopen dat het hier bij blijft.
di, 03/10/2020 - 15:15 Permalink