Wat zou de beste oplossing kunnen zijn?

Author:
Charlotte60
Posted:
do, 07/04/2013 - 21:57
Sinds april 2012 kreeg ik ondragelijke pijnen, de oorzaak kon niet direct gevonden worden, uiteindelijk na een half jaar zichtbaar geworden, van de ene tandarts, welke een endodontische behandeling heeft gedaan en waarbij de ontsteking volgens deze tandarts dit zeker nog wel een half kon duren, maar de ontsteking bleef onder mijn kroon zitten en het werd steeds erger, daarna is er door mijzelf besloten niet nog eens zo'n behandeling te willen ondergaan omdat deze nooit 100% zekerheid zal bieden, dus extractie van 46, na 20 minuten trekken en wrikken eindelijk met ontsteking eruit getrokken, daarna opgelucht naar huis, hierna een gigantische ontsteking van de gehele onderkaak en natuurlijk twee antibiotica kuren en spoelen . In het achterhoofd om een brug te laten plaatsen na de heling. Na een paar maanden weer terug, botsplinters verwijderd. Nu komt het grote probleem de 47 zou met vraagtekens van de kaakchirurg ook een endodontische behandeling nodig hebben.

Zelf heb ik besloten om zeker deze achterste kies niet deze behandeling te laten ondergaan. Als ik deze kies zou laten trekken zit ik dus met een redelijk gebit alleen de onderkaak rechts zitten dan twee grote gaten. Ik moet binnenkort naar een warm land en heb geen zin om ook aldaar bij een tandarts te belanden. Ik ben bijna 53 met nog een redelijk goed gebit en een aantal gezonde kronen.
Wat zal nu de beste optie zijn, gaatje laten vullen zonder de bovenstaande behandeling en er moet ook nog een randaanpassing gedaan worden. Kaakchirurg denkt misschien aan gewoon misschien pulpitis klachten van de 47. Hoe kom ik zonder ellende naar het buitenland midden augustus? Bestaan er b.v. een klein kunstgebitje van twee kiezen?? Graag uw mening! Alvast mijn dank.