Vreemde/vieze smaak vanuit kies??

Author:
Koenen84
Posted:
zo, 11/16/2014 - 16:29
Ik heb nu al een dag of 10 last van een vreemde/vieze smaak aan de rechterkant van mijn mond. In 1e instantie dacht ik dat die smaak vanaf rechts boven kwam. Op een begeven moment toch maar de tandarts gebeld en er heen gegaan. Hij had alles onderzocht maar kon niet verklaren waar die vieze smaak vanaf kwam. Wat hij wel ontdekte was een scheurtje in een vulling rechtsonder, maar hij zei er meteen bij dat hij niet dacht dat deze vieze smaak daar vanaf zou komen. Inmiddels ben ik weer vijf dagen verder en loop ik nog steeds met die vieze smaak rond, ik begin me er inmiddels goed aan te ergeren. Ik poets, flos en spoel enorm veel, veel meer als normaal ook om maar van die vieze smaak af te komen. Nu is het net alsof er constant zo een vies goedje aangemaakt wordt?!

Ik heb die dag ook meteen een afspraak gemaakt om deze kapotte vulling te repareren, dit gebeurd op 25 november. Helaas duurt dit nog 9 dagen.

Mijn vraag is dus aan jullie: Kan deze vieze smaak wel van deze kapotte vulling afkomen? Zo ja hoe kan ik dit een beetje beperken zodat ik deze 9 dagen een beetje fris door kom zeg maar. Of hebben jullie een andere idee waar het door zou komen? Heb op het internet al van alles gelezen over pijnboompitten, maar deze optie is het sowieso niet.

Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen.