Vreemde klachten achterste kiezen bovenkaak

Author:
Kevin28
Posted:
zo, 04/29/2012 - 21:46
Hallo,

ik heb afgelopen Dinsdag een vulling laten verwijderen en een nieuwe laten zetten in de 2e (kleine) kies van de onderkaak rechts. Deze vulling zit redelijk dicht bij de zenuw, waardoor ik met de oude vulling wat last had met warm en koud. Voor het boren/vullen heb ik als verdoving een goede spuit gehad op 2 plaatsen achterin mijn mondhoek. Sinds de Woensdag erna heb ik het gevoel alsof de achterste 3 kiezen van mijn boven kaak, zowel rechts als links, hoger staan en mijn voorste kiezen niet op elkaar komen, althans dat gevoel heb ik. Ik kan doorbijten op de kiezen waardoor ik de voorste wel op elkaar voel staan. Tijdens eten heb ik trouwens totaal niet het gevoel dat dit moeilijker gaat of iets dergelijks. Ik heb trouwens nergens last met koud/warm eten en drinken of iets dergelijks. Ook krijg ik sinds die tijd in de loop van de dag het gevoel alsof ik een brok in mijn keel heb en het slikken moeilijker gaat en heb ik een trekkend gevoel bij mijn oren.
Ik ben ook in behandeling bij een Fysiotherapeut voor klachten vanwege tandenknarsen, maar ik neem niet aan dat mijn klachten ineens van deze behandeling afkomen welke alleen bestaat uit massage van de triggerpoints.

Weet iemand mischien wat deze klachten kunnen zijn en of ik hiermee beter naar de tandarts of naar de huisarts kan gaan?

Mvg,
powerlifter