vraag aan dig tandarts,

Author:
roos63
Posted:
wo, 04/02/2003 - 08:24
Naar tandarts geweest.(zie bericht gisteren)
Ik klem teveel mn kaken ,maar niet snachts maar overdag. Daardoor heeft het geen zin om een bitje in te doen want ik kan dan niet praten en mijn beroep(man ass.)laat dit niet toe.Ook heeft hij foto's gemaakt van mijn verstandskies zag er op zich goed uit, zelfs de wortels zagen er puntgaaf uit. Alleen onder de wortels zag hij een heel klein plekje, hij dacht aan een beginnende ontsteking maar maar vond het echt nog te vroeg om mij door te sturen naar de kaakchirurg. Ik zei voor mij part gaat die verstandskies er vandaag nog uit. Ik heb altijd al gezegd dat mijn pijnen daar aan liggen. De kies daarvoor is ook al verwijderd en hij zei dan heb je daar helemaal geen kiezen. Maar dan kan ik toch een implantaat laten zetten?
IK moet nu zoveel mogelijk mijn kaken ontspannen en 29 april weer terug als het dan niet minder is, hij neemt dan ook opnieuw een foto, word ik pas doorgestuurd naar de kaakchirurg.
Nu doet dus heel mn mond pijn, mn kaken, hoofdpijn, mn oor. Ik weet het niet hoor.

Wat raad de digitandarts mij aan.
Toch aandringen op een zsm-doorverwijzing naar kaakchirurg of even aanzien en wat kan ik nu eigenlijk het beste doen tegen de pijn. Paracetamol helpt al niet meer, heb nog wel ibrufen liggen van de vorige keer. Zou ik die mogen gebruiken?

Heel erg bedankt alvast

Roos