Vieze smaak en geur, radeloos.

Author:
hallodoei
Posted:
vr, 03/20/2015 - 23:13
Ik hoop dat iemand me hier kan helpen, want ben een beetje radeloos.
Ongeveer 6 jaar geleden is mijn halve voortand vervangen. 3 jaar geleden heb ik nog bij die tand een wortelkanaalbehandeling gehad. Op een gegeven moment kwam er af en toe een vieze smaak in mijn mond, en slijm uit de voortanden. Het werd steeds erger. Van af en toe een vieze smaak, werd het veel smintjes nemen of kauwgom. Ook omdat ik bang was dat andere mensen me reuken.
1 jaar geleden is de 'neppe' voortand weer vervangen, in de hoop dat het dan weg zou gaan. Het ging niet weg.
Mijn tandarts zei dat het weg zou gaan als ik zou flossen. Uiteindelijk ben ik naar een andere tandarts gegaan, die had fotos gemaakt, maar er was niets te zien.
Nu heb ik vorige week een kies getrokken, en is het nog erger geworden.
In de ochtend als ik wakker word, zitten mijn tanden ook onder extreme tandplak. Overdag vormt zich dat niet, maar komt er wel de hele tijd spul uit mijn voortanden. Als ik mijn tanden poets, heb ik binnen een paar minuten weer een vieze geur en smaak en in mijn mond.
Wie oh wie zou weten wat dit zou kunnen zijn? Word er onderhand een beetje moe van :(
Ik verzorg mijn tanden goed. Flos vaak. Heb ook paradontax geprobeerd.
Voor het trekken van mijn kies, als ik daar floste, stonk het ook heel erg daar. Zou dat er wat mee te maken hebben? Al is het dan weer vreemd aangezien ik hier langer mee rond loop, dan dat ik last van mijn kies had.