verstandskies laten wegsnijden met onsteking

Author:
jojo50
Posted:
wo, 11/29/2006 - 11:14
Hallo,

afgelopen maandag heb ik mijn verstandskies laten wegsnijden omdat ik al meerder malen een onsteking daar had zitten. In overleg met de kaakchirurg mocht de kies eruit worden gesneden en kreeg ik een zware antiobioticum mee, de clindacymine 300mg, vanwege de onsteking die daar zit. De kies zat nog heel diep dus hij moest diep snijden.
Nu verga ik van de pijn... ik mag ivm andere medicijnen geen brufen 600mg slikken en eigenlijk alleen paracetamol met codeine, maar dit helpt niks. Nu heb ik Zaldiar gekregen, een vorm van tramal met paracetamol, maar daar wordt de pijn twee uurtjes minder van.
Wie heeft ook een kies laten trekken terwijl er een onsteking zat? En kan iemand mij tips geven? En hoe lang het bij jullie duurde??

Sorrie voor het lange verhaal, maar voel me zo slecht...
Kan wel janken van de pijn :(

Liefs, J
Newtan

Wat je na twee dagen mag doen, is minstens vier keer per dag uitspoelen van het wondje met 3% waterstofperoxide. 30 seconden per keer.
Dat ondersteunt de antibiotica en vermindert de druk. Eventueel uitspuiten van een opening met een spuit nummer 412 (apotheek) helpt zelfs nog beter.
Dan is het met een dag of twee minder. Anders kan het wel twee weken duren :x

Sterkte
do, 11/30/2006 - 23:56 Permalink