verkeerde gaatjes gevuld?

Author:
Carla21
Posted:
ma, 10/21/2002 - 16:48
Pas geleden heb ik een andere tandarts genomen omdat ik niet tevreden was over de werkwijze van de vorige. Dit betekende dus dat ik opnieuw gesaneerd moest word. Nadat er foto's waren gemaakt, bleek dat er 8 gaatjes gevuld moesten worden. Een ware hel voor mij als tandarts-bangerik maar goed toch maar gegaan. Vandaag hebben we nummer 6 en 7 gevuld en ik dacht dus nog maar 1 te moeten. Nu zegt mijn tandarts dat ik er nog eens drie moet! Kan het zijn dat hij er vandaag 2 verkeerde heeft gevuld? (aan deze tanden was ook helemaal niets te zien naar mijn mening) of is het gewoon zo dat hij door gewoon in mijn mond te kijken er nog twee heeft vastgesteld? ik had nog geen tandpijn. met vriendelijke groet, Carla van Sundert
de digitale tandarts

Als je pijn hebt van een gaatje ben je vaak al te laat!!! en kan een wortelkanaalbehandeling nodig zijn.

Wanneer je aantal gaatjes bij iemand vult, is het ook goed te zien of de hoeveelheid tandbederf overeen komt met wat je vermoedt aan de hand van o.a. bijv. rontgenfoto's. Als blijkt dat een twijfelgevalletje toch een behoorlijk gat is, dan ga je nog eens de andere twijfelgevallen nalopen en deze mogelijk toch behandelen.
Tevens heb je bij het boren bij een gaatje ineens zicht op vlakken van andere tanden/kiezen welke je normaliter en na het vullen niet kan zien...hier is ook soms nog wel het een en ander te ontdekken.

Wees blij met je nieuwe tandarts en heb vertrouwen!




[ Dit Bericht is bewerkt door: vaart op 2002-10-21 20:46 ]
ma, 10/21/2002 - 20:42 Permalink
de digitale tandarts

je moet het zelf maar weten, maar met dit tandartstekort wordt er eerder onderbehandeld dan overbehandeld.
Welke tandarts gaat nou gaatjes boren die er niet zijn...lijkt me onwaarschijnlijk. :eek:
vr, 10/25/2002 - 22:04 Permalink