1 post / 0 nieuw
#1
Veel pijn na plaatsen brug + kroon
door Melisar ma, 08/24/2009 - 09:52

3 weken geleden zijn bij mij linksboven een brug en daarachter een kroon geplaatst. Een aantal weken eerder was de verstandskies linksboven al getrokken.

Nu 3 weken na het plaatsen heb ik nog steeds veel last van een van de kiezen onder de brug. Tenminste dat denk ik. Het is moeilijk te bepalen waar de pijn precies vandaan komt. Het straalt iig uit naar mijn neus en de holte boven de kaak.
Het is zo pijnlijk dat ik de hele dag door paracetamol en ibuprofen neem en ik wordt er snachts van wakker als deze uitgewerkt zijn. Toch lijkt het ook weer niet zo erg als een ontsteking (die ik redelijk vaak heb gehad ondertussen dus ik zou het moeten weten). Het lijkt me niet goed om zoveel pijn te hebben en het lijkt me al helemaal niet goed om zoveel pijnstilling te nemen.
Nu ga ik morgen al terug naar de tandarts om er naar te laten kijken maar ik ben toch benieuwd of iemand kan aangeven wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn. Dan weet ik ook waar op te letten morgen.

Ik ben bezig om mijn hele gebit te laten 'aanpakken' en binnenkort is rechtsonder aan de beurt voor vergelijkbare behandelingen. maar nu ik deze pijn heb overgehouden begin ik te twijfelen of ik die nog wel wil.

Melisar
Offline
Laatst gezien: 6 jaar 9 maanden geleden
Geregistreerd: 08/24/2009 - 09:42