Twee wortelkanaalbehandelingen en nog evenveel pijn

Author:
vanvliet
Posted:
do, 09/19/2013 - 14:23
Een maand geleden is bij mij een kies gevuld. Bleef wat gevoelig, maar dacht dat het napijn was. Afgelopen vrijdag werd de pijn zo ernstig dat ik zaterdagmorgen naar de weekend tandarts ging. Die kon niet bepalen welke kies ws een wortelpuntontsteking had en schreef pijnstillers (PCM en Brufen bruis) voor. Zaterdagnacht heb ik Tramazol gekregen omdat de pijn niet te harden was. Die mix hielp goed.
Maandag is door mijn eigen tandarts onder verdoving een start gemaakt met de WKB. Dinsdag kon ik terugkomen om het af te maken. De tandarts stelde voor om zonder verdoving te werken, want ik had nog nauwelijks last. Het werd een heel pijnlijke behandeling. Toen ik naar huis reed belde de tandarts om te melden dat op de foto te zien was dat een kanaal niet helemaak gevuld was. Ik ging terug en ze heeft dit opnieuw schoongemaakt en gevuld. Ik wilde nu wel een verdoving, maar die werkte niet. Was ook een veel lichtere dan de verdoving van de dag ervoor. Merkte na afloop meteen dat de kies nu erg pijnlijk was. Nu is het donderdag en de pijn is erger geworden. Zo erg dat ik weer aan mijn cocktail van PCM,brufen en tramazol zit.
Mijn vraag is of ik nu heel veel pech heb dat het zo loopt of dat er toch dingen anders hadden gemoeten. Ben mijn vertrouwen toch een beetje kwijtgeraakt. En valt dergelijke pijn nog onder napijn?
Mijn tandarts was er vandaag. Ga morgen bellen.