Twee kleine bulten aan beide kanten

Author:
Tand8000
Posted:
zo, 05/22/2016 - 20:14
Hi,

Ik ontdekte twee dagen geleden aan beide kanten twee rode bulten (verdikkingen) op mijn wangslijmvlies. Het zit aan beide kanten ongeveer naast mijn kiezen en ziet er ook aan beide kanten ongeveer hetzelfde uit. Het is dus een rode verdikking waar rondom aders lopen. Ik voel het alleen als ik er met mijn vinger langsga en heb er verder helemaal geen last van. Mijn verstand zegt me dat het niks bijzonders is omdat het aan beide kanten zit op exact dezelfde plek. Maar op een of andere manier wil ik toch weten wat het is, omdat ik nogal panisch aangelegd ben. Zal me niet verbazen als het er al heel mijn leven zit en ik het nu pas ontdek! Ik ben 25 jaar trouwens.
Tand8000

Als antwoord op door Tand8000

Heb ik gelijk nog een vraag erachter aan. Wat is die witte 'ader' op de foto? Ook daarvan zit een zelfde soortgelijk iets aan de andere kant! Ik heb het idee dat er van alles in mijn mond zit wat er niet hoort. Maak me waarschijnlijk weer druk om niks. Vorige vraag geld ook nog

Bedankt voor jullie nuttige antwoorden :)
Attach
wo, 05/25/2016 - 22:43 Permalink
Lieneke

Ondertussen zou je een mondhygiënist kunnen inschakelen die kan bekijken waarom je zo snel en veel tandsteen hebt en je dan van passend advies kan voorzien. Tevens wordt het tandsteen verwijderd. Je hoeft hiervoor geen verwijzing te hebben en het wordt vanuit de tandartsverzekering vergoed.
ma, 05/30/2016 - 15:34 Permalink