Tips tegen tandabces

Author:
Sebastien be
Posted:
di, 01/24/2017 - 21:35
Beste
Ik woon nu 2 jaar in engeland. Voor het eerst hier naar de randarts gegaan wegens een niet pojnlijk gevoel aan wijsheidstand.

Ze vertelden met dat de dortel prima was maar enkel de vullig vervzngen moest sorden.

Nadat de verdoving uitgewerkt was had ik een ontzettend grote pijn, geen minuut kunnen slapen. Het enoge dat hielp was constant de tznd afkoelen. Daarna heb ik ibupfofen genomen en leek de pijn even weg te zijn. Ik ging dan bs 2 dagen terug naar de tandarts die mij vertelde dat dit normaal was na een vulling dn dat dit wel week kon duren. Ik gad koorts, vidlde me zwak dus was er niet gerust van.

Belde mijn tandarts in België dod mij paar vragen stelde en vertelde dat dit niet normaal was en wss een kanaldn aangetast.

Diezelfde nacht is het abces die ik gad vefroot tot een tennis bal. Ik bdlde terug en mdn vertelde mij weer dat dut nodmaal was en ik moest terugbellen als de Pijn niet meer te houden was...

Belde weer mijn tzndarts dn vrodg me dringend naar tandarts te gazn wznt zbces komt niet zonaar.


Ik bdn net terug vzn zndere randarts did mij onmiddellijk op antibiotica zette en zei dat er een abces was aan de wortel. Ze vertelde ook dat er vuil was tussen de tand en de vulling die de druk wss heeft veroorzaakt...

Lzng verhaal kort; ik ga naar belgie de kanzlen kuisen

Vraag: zijn er trukd om de abces vanzelf te verkleinen oc monder gevoelig maken?

Zoutwater spodling, koud compres ... ?