tandvlees over verstandkies

Author:
nikky
Posted:
wo, 10/30/2002 - 23:34
dit doet pijn ! :sad:
mijn verstandkies rechtsonder is er nu helemaal door. maar er zit nog een velltje op dat doorloopt tot achter. en dit doet heel erg zeer vooral met tandepoetsen. nu gaat dit tandepoetsen dus niet echt op dat plekje maar ik zie wel allemaal tandplak zitten op mijn verstandskies.

nou is mijn vraag wanneer ben ik van dat irritante velletje af? en is het heel erg als dus mijn verstandskies niet echt helemaal schoon word omdat dit nu gewoon te pijnlijk is?

ik speol wel altijd. ik denk maar dat alle kleine beetjes helpen
Elaine

wat je hebt heet operculum. je moet maar snel een afspraak maken met de tandarts, het kan anders heel erg gaan ontsteken, vooral als er etensresten en vuil enzo onder komt te zitten. succes

[ Dit Bericht is bewerkt door: Elaine op 2002-10-31 17:21 ]
do, 10/31/2002 - 17:20 Permalink
sjaak

Hoi,
Ik heb hier ook last van gehad, de kies wilde niet goed doorkomen. Waardoor er dus een lost velletje over je kies komt te zitten. Begin dit jaar of eind vorig jaar had ik voor het eerst last van een ontsteking, spoelen met waterstofpiroxide. Na 2 maanden weer ontstoken, en terug naar de tandarts, nu kreeg ik een speciaal spuitje mee zodat ik zelf onder het velletje schoon kon spuiten. Nou, tijdens onze vakantie van 3 weken, heb ik er 2 weken last van gehad, de kies was inmiddels al wel verder doorgekomen. Maar wat een verademing dat hij werd getrokken. Had alleen last van m'n kaakspier omdat daar precies was verdooft.
Maar na 4 dagen had ik nergens last meer van.
Als je 'snachts waker ligt van de pijn, laat 'm er dan maar mooi uithalen.
Succes;-)
do, 10/31/2002 - 19:31 Permalink