Tandkastontsteking?

Author:
sjaak
Posted:
do, 10/31/2002 - 19:48
Afgelopen maandag was ik bij de tandarts om wat gaten te laten vullen, onder en boven aan de linkerkant. Hij vroeg mij of hij ook mijn verstandskies (onder) maar gelijk moest trekken, voordat ik er eventueel last van zou kunnen krijgen. Ik heb dit laten doen. Van de zomer had ik de andere ook (onder) laten trekken omdat ik daar last van had.
's avonds heb ik voor de pijn een apc genomen. De volgende dag had ik maar een klein beetje pijn. Maar gisteren ochtend leek het wel of de pijn erger was geworden. (heb 2 apc gisteren), vannacht werd ik dus wakker van de pijn, en vanmorgen leek het wel of mijn wang dikker was.
Ik heb de tandarst gebeld, en die vertelde mijn dus dat het kan zijn dat de tandkast is ontstoken, op een of andere manier schijnt het bot dan te gaan ontsteken? of zoiets. Heb al wel een paar keer gepoeld en ook waar apc genomen.Er is als je kijkt niks te zien, niet roder of zoiets. Hoelang zal het duren voor het over zal zijn? Heb met m'n andere kies geen enkel probleem gehad. Hij had met deze wel wat meer moeite om 'm los te krijgen.
jootje

Hoi,
Ik heb ook kaakkasontsteking gehad na het trekken van een (verstands)kies. Ik kreeg corsodylspoelmiddel mee en dat hielp na een dag of 2-3. Sterkte.
zo, 11/03/2002 - 21:05 Permalink