Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Tandglazuur eraf! | Tandarts.nl
2 berichten / 0 nieuw
Tandglazuur eraf!
arwindramautar
Offline
Laatst gezien: 1 maand 6 dagen geleden
Geregistreerd: 04/20/2020 - 22:40
door arwindramautar wo, 05/06/2020 - 12:19
#1

Mijn excuses maar ik ben enigzins geschrokken. Ik zit thuis te werken, en heb zojuist geluncht. Ik voelde iets tussen mijn boven voortanden, dus dat heb ik met wat flos verwijderd. Ik stond bij een spiegel naast het raam (daar is het vrij zonnig). In het midden van mijn 2 bovenvoortanden valt het me ol dat het iets donkerder is. Het lijkt iets dunner? Ik zet zachtjes een vinger op mijn tand om te voelen of het iets dunner is, dat is niet zo, maar als ik mijn vinger weghaal komt er een heel klein beetje wit vanaf, een soort witte draad. Mijn tanden voelde wat droog aan.

Ik heb toch niet echt met mijn vinger tandglazuur verwijderd?

Hallo, zonder een onderzoek
De Vliegende Ta...
Offline
Laatst gezien: 3 maanden 2 weken geleden
Geregistreerd: 03/18/2020 - 15:10
door De Vliegende Tandarts wo, 05/06/2020 - 16:49

Hallo, zonder een onderzoek is het moeilijker om een diagnose te stellen, maar het lijkt erop dat het tandsteen is. Gezonde tandglazuur is heel hard en het is niet zo makkelijk om te verwijderen. Sterkte