Stichting Esculaap

Author:
carel
Posted:
vr, 10/29/2004 - 13:46
Voorheen heb ik op het forum wel eens gereageerd op een artikel. Bekend is het probleem van het vinden van de juiste tandarts, aaneensluitend is de behandeling die je nodig hebt te betalen. Het is in mijn denken, te gek voor woorden als je kan zien aan iemands gebit, of de persoon kapitaalkrachtig is ja danwel nee.

Stichting Esculaap heeft als doel om mensen te adviseren en te begeleiden, welke problemen hebben met het gebit, in de ruimste zin van het woord. Stichting Esculaap bemiddelt, en indien nodig, begeleid mensen naar een kliniek in Polen. Het betreft uiteraard klinieken die voldoen aan de Europese richtlijnen. Eerlijkheidhalve wordt er aan gewerkt om daar een modus in te vinden die wereldwijd wordt geaccepteerd!

Stichting Esculaap werkt zonder winstoogmerk! Voor de bemiddeling wordt een klein bedrag gevraagd om de kosten te kunnen dekken, en inien wenselijk kan de persoon in questi, gehaald en gebracht worden tegen kostprijs. Eventueel hotel verblijf wordt ook geregeld, hotels met een keurige accomendatie voor een zeer betaalbare prijs.

Wij spelen slechts in op de vraag vanuit de maatschappij.
Voor informatie kunt u ons altijd even mailen, ons tijdelijk mail adres is:
info@carelverschoor.nl Binnenkort beschikt Stichting Esculaap over haar eigen mailadres.

Carel Verschoor