Stekende pijn bij drinken na wortelkanaalbehandeling

Author:
Galego37
Posted:
zo, 07/05/2015 - 18:15
Goeiedag allemaal,

Hier mijn verhaal....
Een tijdje geleden voelde ik een koude aan mijn tanden bij het drinken maa niet echt een pijn maar ik wist dat er iets was.
Dus, ik afspraak gemaakt en mocht na een weekje langskomen bij tandarts.
Controle gedaan en foto getrokken en erwas een gaatje te zien in tand. Dus tandarts begon eraan, na even bezig te zijn zei ze me dat de tand moest ontzenuwd worden want ze kon blijven boren zei ze me. :roll:
Dus tand ontzenuwd dan maar en wat opkuisen en voorlopige vulling erop.
Na een weekje mocht ik teruggaan....
In die week deed de tand wel wat pijn (gevoelig bij tikken, eten etc...)maar het was makkelijk op te lossen met paracetamol.
Een week later kwam ik dus bij tandarts en vertelde van die pijn maar dat is normaal zegt ze...
Dus dan begon ze aan die tand met wortelkanaalbehandeling (een uurtje werk en 220euro armer :-? ) ze vertelde mij dat ik mss 2 dagen nog lichte pijn ging hebben maar daarna zou het opgelost moeten zijn. Het was dus vrijdag gebeurt en nu zijn we zondag maar nu is de pijn niet te harden als er drank of eten bij die tand komt, (is zoals ze met een naald door die tand steken en het tandvlees binnen). Het doet echt veeeeeel pijn terwijl ik ervoor nooit echte pijn in had.
Is dat normaal dat er zelf geen vloeistof (water,listerine etc...) eraan mag komen en het veel pijn doet na die behandeling??
Groeten