[SPOED!] Tand gebroken tijdens een scooter ongeluk, maar de tandarts praktijk in mijn buurt doet een beetje moeilijk

Author:
HebSnelHulpNodig
Posted:
zo, 01/31/2021 - 01:03
Hoi allemaal,

Ik vroeg me af als iemand mij kon helpen en misschien een antwoord heeft op m'n vraag.

Ik ben een maaltijdbezorger voor een restaurantje,
Ik had 28/Januari/2021 rond 20:30 een scooter ongeluk (Tijdens werk) (Context: ik ging zo'n 40km/u en nadat ik remde glee m'n scooter over de natte tegels. en kwam ik met mijn gezicht volop tegen de grond. Nu is er een stukje van m'n hoektand afgebroken, en 2 tanden schuurden over de grond). Gelukkig niet te diep.

was ongeveer rond 23:00 naar de EH (Eerste hulp) gegaan voor andere wonden en kneuzingen, En ze zijden dat ik naar een tandarts moest, logisch.

Sinds ik tijdens t werken een ongeval had zal mijn werkgever t wel moeten betalen, Stap 1 is klaar maar stap 2 is m'n tand fixen.

Nou ben ik op 29/januari/2021. Naar mijn lokale tandarts praktijk gegaan en vroeg ik om t te checken of tenminste te laten vullen sinds mijn tand pijn doet.
En als ik daar ben en m'n zorgverzekeraar bel om alles te bevestigen lijkt t erop dat ik alleen bij hun moet inschrijven en dan behandeld kan worden.

Dan blijkt t dat ik moet wachten totdat ze mij bellen wanneer ik kan komen voor een afspraak, omdat ze in 8 jaar nooit zo'n situatie hebben meegemaakt. En wanneer ik vraag hoelang t ongeveer zal duren krijg in "Ik weet niet" naar me toe gegooid.


Tot slot mijn vraag: Weet iemand als dit normaal is in dit industrie en als dit een "red flag" is en ik gewoon een andere tandarts praktijk moet zoeken. in de buurt


Misschien ben ik heel erg ongeduldig, Maar ik zou tenminste wel iets van een datum willen ontvangen wanneer ik behandeld zou kunnen worden. voordat t veel erger word.
vV

ik begrijp dat je geen tandarts had nog? ik zou een andere praktijk proberen. maar vooral begrijpen dat die het zeer waarschijnlijk ook druk heeft. In mijn eigen geval is de wachttijd voor er tijd is nieuwe patiënten in de stoel te zien een maand op dit moment. Maar het zou wel netjes zijn dat ze laten weten hoe lang de wachttijd is, want dat kunnen ze in de agenda zien. En wanner het samenhangt met het ongeval moet je zeker naar een ander, want dit zijn vrij normale situaties bij ongevallen... dan hebben ze wellicht te weinig ervaring ermee.
ma, 02/01/2021 - 12:57 Permalink