rotte tanden

Author:
admin
Posted:
za, 10/13/2001 - 01:15
hallo ,ik ben doodsbenauwd voor de tandarts en daardoor ga ik ook nooit,ik wil nu wel graag heen want al mijn tanden en kiezen zijn verrot en sommige zover afgeknapt dat ze er denk ik uit gesneden moeten worden.ik wil geen kunstgebit,ik wil iets wat gewoon vast zit,kun jij me helpen zo ja wat kost dat ongeveer,ben verzekert bij amicon en heb daar het ideaal pakket.
de digitale tandarts

Ik weet niet of het echt waar is dat al uw tanden en kiezen niet meer te redden zijn.

Mocht dit dan inderdaad het geval zijn en dus getrokken moeten worden, dan zal over het algemeen toch eerst een kunstgebit gemaakt worden. Dit wordt voor ongeveer 94% vergoed door amicon, zie verzekeringen en code P30 (kunstgebit boven en onder).

De enige mogelijkheid om nog een vaste constructie in de mond te krijgen is dan door middel van een brug op implantaten. Er zijn verschillende typen bruggen en implantaten waarvan de kosten ook wat uit een lopen.

Ik zal toch proberen een indicatie te geven van de kosten van een dergelijke behandeling.

Een vaste brug op zes implantaten in de onderkaak: +/- 20000 gulden.

Een vaste brug op acht implantaten in de bovenkaak: +/- 25000 gulden.

Zoals u ziet is dit niet goedkoop. Aangezien uw pakket 1000 gulden per jaar maximaal vergoed, zult u dit dus bijna allemaal zelf moeten betalen. Ik weet niet of het voor u van belang is, maar dit bedrag is wel grotendeels belasting aftrekbaar.

Bedankt voor uw vraag.[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2001-10-15 12:48 ]
ma, 10/15/2001 - 12:47 Permalink