problemen na verwijderen verstandkies

Author:
sheijkans
Posted:
vr, 11/08/2002 - 17:35
Ik heb drie weken geleden twee verstandkiezen laten verwijderen, rechts boven en onder, daar is een abces bijgekomen heb antibiotica gehad. Nu na 3 weken heb ik nog steeds pijn en een bobbel in mijn onderkaak, krijg mijn mond ook nog niet helemaal open blijft op 2/3 steken. ben al meerdere malen terug geweest bij de kaakchirurch, deze heeft een ops laten maken daar was niets verontrustend op te zien, ook heeft hij een colega geraadpleegt weet het ook niet. kan iemand mij verder helpen zit nog steeds met pijnklachten en de kaakchirurg weet het eigenlijk ook niet meer.

[ Dit Bericht is bewerkt door: sheijkans op 2002-11-09 13:19 ]
Loq

Ik heb ook zoiets. Vier weken geleden een verstandskies onder laten weghalen. De kies lag helemaal horizontaal en erg diep.

Nu vier weken later heb ik nog steeds een bobbel in mijn onderkaak, en af en toe wat pijn. Ik ben nog niet terug geweest naar de kaakchirurg.

Ik denk toch dat het misschien een abces is. Is het verwijderen van een abces erg pijnlijk?
ma, 11/11/2002 - 09:22 Permalink
sheijkans

Ik ben na vier dagen teruggegaan omdat ik het echt niet meer uithield van de pijn, heb toen een antibiotica kuur gehad, de volgende dag moest ik terugkomen toen hebben ze de pus uit het abces geknepen en kreeg een spuitje mee wat ik in het gat moest zetten en met spoelmiddel schoon moest spoelen.Ik had en heb nog steeds veel pijn. Ik weet dus niet of het bij jou een abces is maar je kan er altijd even naar laten kijken en bij mij was het een opluchting dat het pus eruit was dat haalde de druk weg. ja het was niet echt prettig maar ik had dus veel pijn en ik weet niet of jij pijn erbij hebt. ik hoop dat je er wat aan hebt. sterkte
ma, 11/11/2002 - 11:11 Permalink
Loq

Ik heb nu een beetje pijn. Ik denk dat ik het nog een paar dagen afwacht. Als het blijft of erger wordt dan bel ik de kaakchirurg wel.

Werd je verdoofd voordat ze het abces weghaalden? Sterkte met je situatie.
ma, 11/11/2002 - 11:20 Permalink
sheijkans

nee ik werd niet verdoofd maar dat abces hebben ze niet weggehaald dat moet uit zich zelf en door de antibiotica weggaan. ik moest zelf het pus eruit duwen. als je het niet vertrouwd moet je gewoon even er naar laten kijken kan geen kwaad sterkte
ma, 11/11/2002 - 12:12 Permalink
Loq

Misschien dat de digitale tandarts hier wat over kan zeggen.

Is het normaal dat er na vier weken na het verwijderen van de verstandskies nog steeds een zwelling in de kaak te voelen is?
ma, 11/11/2002 - 13:52 Permalink