plop na wortelkanaal

Author:
heelveelpijn
Posted:
vr, 05/02/2014 - 02:18
laten we bij het begin beginne. ruim 4 weken geleden heb ik onder narcose mijn hele gebit laten doen. INCL 4 verstandskiezen laten verwijderen. Ik zit bij een angsttandarts.
sinds dien heb ik aan de linkerkant onwijs veel pijn. Ik was al 3 keer terug geweest en weggestuurd met 'ja het kan veel napijn geven'
Vandaag ben ik voor de 4e keer terug gegaan, omdat ik maagklachten begon te krijgen door alle pijnstillers die ik slik is er besloten om fotos te maken.
Ik had een ontsteking in een kies. De vulling die ze onder narcose hebben geplaatst is te groot en er zit een scheur in. dus is mijn wortelpunt gaan ontsteken.
Dus ik moest een wortel kanaal behandeling.

De behandeling moest tussen de afspraken door...
Ik werd verdoofd maar de behandeling deed heel veel pijn. oke prima ik ga niet ver in detail is ook niet belangrijk..
Na de behandeling mocht ik naar huis.

Een paar uur geleden rond 9 uur savonds begon de pijn op te lopen.. rond 11 uur kon ik het absoluut niet meer uithouden en heb ik de noodlijn van de tandartspraktijk gebeld.
Ik kreeg als advies om om de 3 uur pijnstillers te slikken.. de ene x ibuprofen de andere x paracetamol.. Ik gaf aan dat ik dit al deed.. ze zei dat ze niet meer kan doen omdat ze de tandarts niet wakker mag maken voor 'pijn'. alleen voor noodgevallen als tanden uit de mond. Dus ik vraag huilend wat ik dan het beste kan doen......
QUOTE: pak maar een borrel...... zei ze toen.. dan ben je zo knocked out en kun je goed slapen.
(ik drink niet, maar zelfs als ik dat wel zou doen.. dan vind ik dit een BELACHELIJK advies)
ik toch geprobeerd om te gaan slapen.. maar rond 12 uur werd ik helemaal gek van e pijn ik wist van gekkigheid niet meer wat te doen.
Ik de dokterspost opgebeld. ze zeiden dat ik echt bij de tandarts moest zijn. als de tandarts echt niets zou willen doen..... dan kon ik terug bellen en zouden ze pijnstillers voorschrijven.. meer kunnen ze niet doen...

op het moment dat ik de tandarts weer wil gaan bellen.. moet ik niezen.. en knallen mijn tanden op elkaar.. heel heftig..

maar toen gebeurde er iets....
er PLOPTE *plop* iets in mijn tand, toen begon het te borrelen en na enkelen minuten werd de pijn iets minder....

De pijn is nogsteeds veel te heftig om ook maar een dag mee rond te lopen.. maar.... prima het is nu wat minder...

Heeft iemand enig idee wat die plop kan zijn?
Ontsteking die openspringt????? ofzo???

morgen ga ik de tandartspraktijk weer bellen..
ik loop nu dus al een maand met deze pijn.. ik word hier zo verdrietig van!!