Pijn na wortelkanaalbehandeling zeer hevig.

Author:
Aegliriell
Posted:
vr, 03/29/2019 - 18:06
Ik heb vandaag om half 11 een wortelkanaalbehandeling gehad met een noodvulling bij mijn linker voortand.
Tijdens de behandeling was alles goed verdoofd en voelde ik geen pijn...
TOT de tandarts de vulling erin deed. In ene schoot er een hevige pijn in mijn mond. De tandarts zei tegen de assistente dat hij niet wist waas de pijn vandaan kwam. Hij had ook geen antwoord toen ik vroeg wat de pijn was. Na een aantal keer vragen zei hij dat napijn normaal was. Ook bij de bali extra nagevraagd en die zei dat hevige napijn normaal was en dat ik elke 6 uur, 600 mg ibu mag.

De pijn is alleen maar erger is geworden nu de uren voorbij gaan. Het is eigenlijk een hevigere pijn dan ik had voor de behadeling. Het is constant sterk pijnlijk in de tand, wang, jukbeen, geheemelte en kaak. Eten, drinken, bewegen, slapen, iets lezen... allemaal te veel p[ijn voor om eigenlijk te doen.

De tandarts gebeld en die zegt dat ik moet aankijken voor 48 uur... maar ik weet niet of ik op constante basis zoveel pijn kan verdragen. Ik weet nu niet zo goed wat ik moet doen hiermee. Ik heb het gevoel dat mijn hoeveelheid pijn niet serieus genomen wordt.

Is het normaal datv de vulling zo veel pijn deed?
Is zo veel napijn wel oke?

bedankt voor het lezen van mijn bericht.
Gijsss089

klinkt niet best.... na pijn kan erg lang duren bij een wkb. Tandarts vertelde me dat het wel een half jaartje kan voelen.
wkb is sowieso een groot gevaar voor je gezondheid. ik ga de mijne daarom ook laten verwijderen bij een biologische tandarts, ben er doodziek door geworden.
zo, 04/14/2019 - 16:11 Permalink
Noelleke

Als antwoord op door Gijsss089

Ik heb ook de nodige wkb achter de rug helaas en als de ontsteking heel hevig is moet er geen noodvulling in. Ze moeten het open laten zodat het vuil eruit kan.
Ik heb wat nu heb een keer gehad en toen ben ik terug gegaan en hebben ze het weer open gemaakt en voor mijn gevoel was toen de druk eraf. Na een paar dagen kan het dan alsnog gesloten worden. Ab kan nodig zijn.
Sterkte.
zo, 04/14/2019 - 16:16 Permalink