Pijn na verwijdering verstandskies onder

Author:
Ivan
Posted:
di, 02/11/2003 - 12:39
Beste allen,

Ruim een week geleden heb ik in het ziekenhuis mijn verstandskies onder laten verwijderen. Ze hebben de kies in stukken eruit gehaald.

Ik heb nog steeds pijn van de ingreep. De wond doet niet pijn, maar meer de plek waar de verstandskies heeft gezeten. De pijn wordt bijna ondraaglijk als ik geen Ibuprofen600mg inneem. Spoelen doe ik regelmatig en het lijkt er niet op dat het ontstoken is.

Wat me opvalt is dat die pijnstiller heel lang werkt. (hij werkt wel 10 uur)

Is het normaal dat de pijn zolang bljft?
terry

hoi Ivan.. maak je niet te druk hier over,wat jij aan geef is heel normaal.
dat die pijn stiller 10 uur lang werkt is mooi toch.als het iets erg was dan hielp die pijn stiller zeker geen 10 uur lang.
maar kon er effe niet aan uit wat je bedoelt met, de wond doet niet zeer wel de plek waar de verstandkies zat,wat is het verschil dan.is toch het zelfde.maar napijn is volkomen normaal hoor zeker nu net na een weekje nog maar.je gezicht is nu eenmaal veel gevoeliger dan de rest van je lichaam.daarom zeggen de meeste mensen ook liever buik pijn of hoofdpijn dan kiespijn.
maar veel suc6 verder,en als je het niet vertrouwd bellen naar de tandarts of kaakmeneer,daar zijn ze voor.ook na de ingreep moeten ze voor je klaar staan.
veel suc6 ivan grtzz terry...
di, 02/11/2003 - 13:11 Permalink
Ivan

Bedankt voor je antwoord!
Ze hebben als het ware die kies eruit gesneden. Daarvoor hebben ze ook in m'n tandvlees (lees: binnenkant van m'n wang)zitten snijden. Nou, het tandvlees doet niet zo zeer, maar de de plek waar die wortels van die kies zaten.
Anyway, ik hoop dat ik snel die pijn af kom. Thanks!
di, 02/11/2003 - 13:49 Permalink
terry

hoi ivan hoeveel wortels had je kies weet je dat.zou inderdaad kunnen dat je kaakbot wat zeer doet.maar moet na twee weken toch over zijn.anders zou je zo infecktie moeten hebben dat meestal voorkomt als je de bloedprop er uit spoelt.maar ook dat geneest na twee weken.veel suc6 verder en laat het horen hoe de dagen verder gaan he ,
dat is voor sommige belangrijk...vriendelijke groeten terry.
di, 02/11/2003 - 18:15 Permalink
Ivan

hoi Terry,

Ben gisteren naar de kaakchirug geweest. Niets aan de hand volgens hem. Wel heeft ie waterstofperoxide gegeven.
Het gaat nu beter. Ik hoef nog maar 1 keer per dag die Ibuprofen 600mg in te nemen.
Als ik het zo bekijk ben ik volgende week weer "beter". Al met al duurt het dus ong. twee weken. Gr.Ivan
do, 02/13/2003 - 11:15 Permalink