Pijn in kaak en oor na trekken verstandskies

Author:
Elise8
Posted:
di, 09/17/2019 - 09:41
Hoi!

Een week geleden is mijn verstandskies rechtsonder getrokken. Inmiddels kan ik weer normaal eten en is het minder beurs. De wond zelf doet nog wel pijn, bloedt nog als ik erover heen poets en is gewoon vaak gevoelig.

Daarnaast heb ik sinds een paar dagen enorm veel pijn in mijn bovenkaak en oor aan de kant van de getrokken kies. Dit vind ik gek, omdat de kies uit de onderkaak is getrokken. Vooral als ik lig en 's nachts heb ik veel last en word ik soms wakker van de pijn. Ik ben al bij de huisarts geweest, maar volgens de assistente zag m'n oor er rustig uit.

Heeft iemand een idee hoe dit zou kunnen komen?
Elise8

Als antwoord op door vV

ik denk kauwspieren en kaakgewricht gekneusd. Doe wat oefeningen (ver openen sperren) en massage , zou elke dag beter moeten gaan. Anders wellicht even naar een orofaciaal fysio.


Hoe zou dat kunnen komen dan? Dit kwam namelijk pas een paar dagen geleden opzetten (en werd steeds erger), terwijl mijn kies er al een week uit is. Daarnaast heb ik ook wat keelpijn gehad, weet niet of dat nog invloed heeft? Masseren vind ik lastig, omdat ik gewoon niet de precieze plek van de pijn kan voelen.
di, 09/17/2019 - 14:53 Permalink