Pijn aan kiezen die gevuld zijn.

Author:
ZIJ007
Posted:
wo, 07/18/2012 - 21:22
In januari/februari heb ik links boven en rechtsboven een kies laten vullen.
Linksboven boorde de tandarts op de zenuw. Omdat dit de kies helemaal achterin is en er geen ruimte is om er goed bij te komen heeft hij de zenuw geamputeerd en de kies gevuld. (op internet is overigens niets te vinden over geamputeerde zenuwen dus ik heb mijn vraagtekens) De kies is toen een tijdje behoorlijk gevoelig geweest en daarna een redelijk goed. Op dit moment heb ik heel veel last van de kies. De kies doet nu doorlopend pijn wat redelijk te onderdrukken valt met een combinatie van ibuprofen en paracetamol maar dit kan niet zo door blijven gaan. Daarnaast is de binnenkant van mijn gehemelte naast de kies dus pijnlijk en licht opgezet.

De kies aan de rechterkant is sinds de vulling in februari al zeer gevoelig en kan vrijwel niets warms of kouds verdragen ook hier zat hij al snel tegen de zenuw aan met boren. Poetsen met elmex groen en sensodine haalt niets uit. Sinds 2 weken is de kies continue extra zeurderig gevoelig. Voordat ik naar de tandarts ging had ik nergens last van en ik ging voor een afgebroken kies die overigens eruit gehaald moest worden en naast die achterste kies zat linksboven die nu zo opspeelt.
Eigenlijk ben ik bang voor de tandarts en sinds ik geweest ben en nu continue last heb is dat er niet beter op geworden, daar ik daarvoor nergens last van had.
Ik ben bang als ik nu terug ga dat de kies er dan uit moet en die ernaast is ook al verdwenen, ik vermoed een ontsteking. En wat zou er met de andere kies kunnen zijn die zo zeurderig is?